Verliefd

Mooiste dag van je leven

Bijzonder!

Nu kan het plannen beginnen!

Gefeliciteerd dat jullie gaan trouwen!


Er komt heel wat bij kijken met het regelen van een bruiloft. Een ervan die niet onderschat mag worden is het tijdig boeken van je visagist en hairstylist. Ook deze hebben ver van te voren hun agenda vol staan. Mede doordat de afgelopen jaren de bruiloften in het Limburgse Weert en omgeving volop zijn doorgeschoven.

Als je een van mijn diensten boekt neem ik tijdens een belafspraak met jou je wensen en verwachtingen door. Ik vind het heel belangrijk dat je een klik voelt bij het gesprek. Zodat je met een gerust gevoel van je trouwdag kan genieten.

Ongeveer 6 weken voor de bruiloft kom je in mijn salon in Weert voor de proefsessie. Dit zal +/- 1,5 uur per geboekte dienst duren. Je mag mij dan alles vertellen over je trouwjurk, of je nog naar de kapper gaat voor een knip/ verfbeurt enz. Allemaal details die voor een make up of hairstyling belangrijk kunnen zijn.

Hoe de planning van deze mooie dag eruit gaat zien bespreken we uitgebreid. Ik ben op de dag van je bruiloft ruim voor de afgesproken tijd aanwezig. Ik zal tussen de 1,5-3 uur aan tijd nodig hebben. Afhankelijk hoeveel diensten je boekt.

Ik vind het een eer om je nog meer te laten stralen op deze bijzondere dag.

Bruidsmake up


Bruidsmake up
220,-*

*excl. reis- en parkeerkosten en reistijdkosten

Bruidskapsel


Bruidskapsel
225,-*

*excl. reis- en parkeerkosten en reistijdkosten

Totale bruidslook


Bruidskapsel en Bruidsmake up
445,-*

*excl. reis- en parkeerkosten en reistijdkosten

*Prijzen vernoemd op deze pagina zijn voor 2023


Toeslag

Starten we vroeg?
Dan komt er een toeslag bij.

Start voor 6 uur 75,-
tussen 6-7 uur 50,-

Zon- en /feestdagen 75,-

Reistijdkosten 25,- per uur